Μελέτη, Σχεδιασμός και Κατασκευή Φαρμακείων

Αναλαμβάνουμε πλήρως την μελέτη, την κατασκευή και την ανακαίνιση του φαρμακείου σας. Η μελέτη περιλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας με βάση τη διαφορετικότητα. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως μοναδικό.  Το εξειδικευμένο τμήμα του γραφείου μας, προτείνει πρωτότυπες λύσεις για τον χώρο σας, τον εξοπλισμό σας και τη διακόσμηση με σεβασμό στον οικονομικό σας προϋπολογισμό και τις επιθυμίες σας. Με προσεγμένες επεμβάσεις στην αισθητική και τη λειτουργία του φαρμακείου σας, ο χώρος σας μπορεί να ανανεωθεί χωρίς να υπάρξει υποχρεωτικά η διαδικασία της ολικής ανακαίνισης. 

Αναβάθμιση του χώρου σας πραγματοποιείται και μέσω της μελέτης του φωτισμού. Με άριστη γνώση της λειτουργίας του φωτισμού, δημιουργούμε αισθήσεις και εντυπώσεις, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης και κατανάλωσης.

Οι προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές μας προκύπτουν από την εμπειρία μας, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και τη συνεχή ενημέρωση στη χρήση των νέων υλικών και τεχνικών, που αναλογούν στην ποιότητα και στις απαιτήσεις του πελάτη. Η εκτέλεση του έργου πραγματοποιείται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και του προϋπολογισμού.