Μελέτη, Σχεδιασμός και Κατασκευή Ξενοδοχείων

Η μελέτη περιλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας με βάση τη διαφορετικότητα. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως μοναδικό. Παρέχουμε πρωτοποριακό σχεδιασμό με συνεχή παρακολούθηση της σχέσης μεταξύ της μορφής και της λειτουργίας και με βαθιά κατανόηση της διαδικασίας του σχεδιασμού δημιουργούμε έργα ιδιαίτερης αισθητικής. Προτείνουμε προσεγμένες επεμβάσεις στην αισθητική και τη λειτουργία του ξενοδοχείου σας, χωρίς να υπάρξει υποχρεωτικά η διαδικασία της ολικής ανακαίνισης.

Αναβάθμιση του χώρου σας πραγματοποιείται και μέσω της μελέτης του φωτισμού. Με άριστη γνώση της λειτουργίας του φωτισμού, δημιουργούμε αισθήσεις και εντυπώσεις, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης και κατανάλωσης.

Οι προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές μας προκύπτουν από την εμπειρία μας, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και τη συνεχή ενημέρωση στη χρήση των νέων υλικών και τεχνικών, που αναλογούν στην ποιότητα και στις απαιτήσεις του πελάτη. Η εκτέλεση του έργου πραγματοποιείται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και του προϋπολογισμού.

Η ειλικρίνεια και η απλότητα είναι οι αξίες που εκφράζουν την IIDSK.